Gree klima uređaji

Gree klima uređaji

gree_daikin

DAIKIN_GREE
Udruživanje najvećeg i najboljeg svjetskog proizvođača klima uređaja stvorilo je klima uređaje najboljeg omjera cijene i kvalitete.

GREE Electric Appliances, Inc. of Zhuhai ("Gree") je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica širom svijeta te u njima radi preko 80.000 djelatnika, a od čega je više od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je Gree ponosni vlasnik više od 6000 prijavljenih patenata.

Godišnji proizvodni kapacitet iznosi preko 60 milijuna kompleta klima uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. Gree proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, sa 400 serija i preko 7000 modela. Danas više od 200 milijuna ljudi širom svijeta koristi proizvode koje je proizveo Gree.

Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za što jamči 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, Gree je u Kini jedina marka klima uređaja s oznakom "Svjetska marka", a koja mu je dodijeljena od strane "General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine".

Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, što Gree izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

                                                                                

  • GREE prezentacija (eng) 
  • Download katalog Gree modela 
  • Download karakteristike Gree standardnih modela 
  • Download karakteristike Gree Inverter modela 
  • Download karakteristike Gree podnih Inverter modela 
  • Download upute za Gree klima uređaje 

Odaberite pod-kategoriju

Elmont klima centar - akcijska prodaja i ugradnja klima uređaja © 2023
Powered by Elmont - webshop