O nama

 
elmont_trgovina
 
 
 

Tvrtka Elmont osnovana je 2002 godine i otada bilježi neprestani rast i razvoj u području prodaje, servisa i ugradnje klima uređaja, kućanskih aparata, ugostiteljske opreme i rashladne tehnike. 

Naši djelatnici posjeduju dugogodišnje iskustvo iz područja frigomehanike, klimatizacije i servisiranja kućanskih aparata te su spremni vrlo brzo otkloniti bilo koji kvar na Vašem uređaju štedeći time Vaše vrijeme i novac.

 
Osnovni prioritet tvrtke nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, educirati Vas i Vaše osoblje te servisirati uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mjestu.
Za većinu uređaja iz svoje ponude tvrka Elmont je ovlašteni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savjetodavnu podršku za uređaje iz svoje ponude.
 

 

Uređaji u našoj ponudi nisu izabrani po trgovačkoj "logici" već su odabrani na preporuku našeg serviserskog tima nakon dugogodišnjeg servisiranja i rada sa istim. Takvim pristupom prodaji, krajnjem kupcu kao korisniku naših usluga ponudili smo samo kvalitetne i provjerene uređaje.

Proširili smo uslugu prodaje i preko interneta sa nekoliko vrsta plaćanja. Posebnu smo pozornost posvetili sigurnosti naših korisnika koristeći najnovije sisteme za zaštitu podataka naših kupaca.

klima zadar ugradnja

DODATNI POPUSTI  I DO 20 % ZA APARTMANE TE ZA NARUĐŽBE VEĆEG BROJA KLIMA  UREĐAJA ILI USLUGA MONTAŽE 
 
 
 
- Navedene cijene u webshopu su sa PDV-om bez usluge montaže za gotovinsko ili virmansko plaćanje i bez uračunatog poklon popusta od 50 kn
 
 
 
 
-Za plaćanje čekovima i kreditnim karticama u procesu plaćanja gotovinska cijena uvećava se za 10%
 
 
Za točan izračun potrebne snage klima uređaja molimo da nam se obratite putem kontakt obrasca ili besplatnog info telefona: 0800-600-605, nakon čega BESPLATNO izlazimo na teren te vršimo točan izračun snage  i mjesta montaže klima uređaja u Vašem prostoru.
 
 
Zašto odabrati naše usluge za kupnju i montažu novog klima uređaja:
 
 • Obučen i stručan kadar u frigomehanici i prodaji  
 • Desetogodišnje iskustvo u frigomehanici i klima uređajima 
 • Akcijske cijene na većinu uređaja iz naše ponude (link
 • Besplatni neobvezujući dolazak, pregled prostora i stručni savjeti (link
 • Besplatna dostava (link
 • Besplatan dolazak i utvrđivanje kvara na Vašem starom klima uređaju (link
 • Besplatna demontaža i odvoz na reciklažu starog klima uređaja (linkstrelica33
 • Besplatna podrška putem besplatnog info telefona 0800 600 605 (link
 • Najpovoljnija legalna cijena montaže sa dugogodišnjom garancijom za klima uređaje na našem tržištu (link)
 • Dodatni rabati na kupnju više klima uređaja
 • Petogodišnja garancija na većinu uređaja iz naše ponude (NOVO - 6 godina garancije na modele Japanskih proizvođača klima uređaja)
-Garancija na klima uređaje je 3, 5 ili 6 GODINA  ukoliko se jednom godišnje od strane ovlaštenog servisa naruči čišćenje i servis klima uređaja. Ukoliko se ne obavi servis i čišćenje klima uređaja barem jednom godišnje za kućni program, ostaje garancija od 12 mjeseci.
 
 
 • Cijena servisnog pregleda i čišćenja klima uređaja za kućni program je pogledaj link.
 
 
 

 

Elmont klima centar - akcijska prodaja i ugradnja klima uređaja © 2023
Powered by Elmont - webshop